Шахтар встановив шалений цінник на Трубіна: Інтер дав відповідь на вимоги «гірників»

Переглядів 12789
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
6 голосів
Шахтар встановив шалений цінник на Трубіна: Інтер дав відповідь на вимоги «гірників»
Анатолій Трубін. Фото: ФК Шахтар
Трансфер голкіпера донецького Шахтаря Анатолія Трубіна до міланського Інтеру знаходиться на межі зриву. Керівництво донеччан повісило на власного воротаря неймовірний цінник.

Основний голкіпер міланського Інтера Андре Онана близький до того, щоб стати гравцем Манчестер Юнайтед. Саме через це керівництво нерадзуррі шукає заміну для камерунського воротаря. 

Вважалося, що саме український голкіпер Шахтаря Анатолій Трубін замінить Онану, проте зараз цей трансфер знаходиться на межі зриву.

Все через те, що керівництво донеччан оцінило 21-річного воротаря в 40 млн євро, попри те, що контракт українця закінчується вже 30 червня 2024 року.

Такий цінник відлякує босів Інтера, які були готові віддати близько 10 млн євро за Анатолія.

Нерадзуррі вже придивляються до варіантів із запрошенням Гіоргі Мамардашвілі з Валенсії чи Марко Карнесеккі з Аталанти. Також кандидатами на трансфер до міланського клубу є Кейлор Навас з ПСЖ, Янн Зоммер з Баварії та Еміль Аудеро з Сампдорії, повідомляє fcinternews.

  • Раніше повідомлялося, що до Трубіна має інтерес Челсі та Манчестер Сіті.
  • Минулого сезону Анатолій зіграв 38 матчів за донеччан: він пропустив 40 м'ячів та 14 разів залишив свої ворота у недоторканості.
  • Transfermarkt оцінює українця у 22 млн євро.
  • Вже взимку Трубін може підписати попередній контракт з будь-яким клубом та покинути Шахтар безкоштовно наступним літом.