Шахтар звернувся в УПЛ та просить змістити дату матчу другого туру: відомо, що замислили «гірники»

Переглядів 1567
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Шахтар звернувся в УПЛ та просить змістити дату матчу другого туру: відомо, що замислили «гірники»
Енергетичне коло гравців Шахтаря. Фото: ФК Шахтар
Представники донецького Шахтаря звернулися до керівництва української Прем'єр-ліги з офіційним листом, в якому попросили змістити дату проведення матчу другого туру.

Сезон ще навіть не розпочався, а чинним чемпіонам УПЛ Шахтарю вже не подобається календар. Однак, всі хто приготувався писати полум’яні спічі, наповнені ненавистю до «гірників», варто заспокоїтися. 

Шахтар просить УПЛ змістити дату проведення матчу другого туру, бо має намір зіграти благодійний поєдинок проти англійського Тоттенхема в Лондоні. 

Всі зароблені від проведення цього поєдинку кошти будуть спрямовані на допомогу ЗСУ, а також на гуманітарну підтримку українців, які постраждали від війни, котру розв'язала росія проти України. Про це інформує Football24.

Також 5 серпня у Лондоні відбудеться ще один благодійний поєдинок спрямований на допомогу Україні. В ньому зійдуться команди зірок під керівництвом колишнього головного тренера національної збірної України Андрія Шевченка та гравця лондонського Арсеналу Олександра Зінченка.

  • Поєдинок Тоттенхем – Шахтар має відбутися 6 серпня на домашньому стадіоні лондонського клубу.
  • Матч Game4Ukraine між командами Шевченка та Зінченка заплановано на 5 серпня. Його також зіграють в Лондоні на стадіоні «Стемфорд Брідж».