«Шахтареві це дуже не сподобалося»: журналіст розповів про хід перемовин між Мудриком та Арсеналом

Переглядів 808
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Шахтареві це дуже не сподобалося»: журналіст розповів про хід перемовин між Мудриком та Арсеналом
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Лондонський Арсенал, який хотів придбати вінгера збірної України Михайла Мудрика, вів переговори з футболістом безпосередньо, що не сподобалося керівництву Шахтаря.

Відомий журналіст Сергій Болотников в ефірі ютуб-каналу «KDK» розповів про складнощі, які виникли під час переговорів між «канонірами» та «гірниками».

«У Шахтаря склалися не дуже добрі стосунки з Арсеналом під час переговорів. Арсенал вів переговори безпосередньо з Мудриком, оминаючи Шахтаря.

Шахтареві це дуже не сподобалося. Якби щось вийшло з-під контролю, Шахтар міг би поскаржитися в УЄФА, оскільки це незаконно», – сказав Болотников.

Болотников назвав ще одну причину, через яку Шахтар віддав перевагу пропозиції Челсі.

«Арсенал пропонував виплатити 70 мільйонів протягом кількох років. Челсі був більш конкретним і заплатив цю суму відразу», – зазначив Болотников.

Нагадаємо, що трансфер Мудрика коштував Челсі 100 мільйонів євро (70 млн євро відразу і ще 30 млн євро як бонуси). Контракт гравця з Челсі до 2031 року.

Зарплатня Михайла в Челсі становитиме сім з половиною мільйонів євро на рік. Українець у новій команді гратиме під номером 15.

22-річний Мудрик провів цього сезону 18 матчів за Шахтар, забив десять голів і зробив вісім результативних передач.

Дебют українського футболіста у складі Челсі відбувся у суботу, 21 січня, у виїзному матчі 21 туру англійської Прем'єр-ліги проти Ліверпуля.

X