«Шалена казка АЕКу триває»: кіпрські ЗМІ відреагували на прохід своєї команди Дніпра-1

Переглядів 273
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Шалена казка АЕКу триває»: кіпрські ЗМІ відреагували на прохід своєї команди Дніпра-1
Дніпро-1 проти АЕКу. Фото: Google
Кіпрська преса прокоментувала прохід місцевого АЕКу до 1/8 фіналу Ліги конференцій після протистояння з нашим Дніпром-1 (1:2 за сумою двох зустрічей).

Дніпро-1 учора, 23 лютого, не зумів обіграти АЕК на стадії 1/16 фіналу Ліги конференцій (0:0) та припинив участь у розіграші турніру.

Кіпрська преса прокоментувала успіх АЕКу у матчі з українською командою. Місцеві видання у захваті від гри підопічних Ольтри вже підраховують заробіток клубу в єврокубках.

Sportime

«АЕК із нульовою нічиєю увійшов до історії. Величезний успіх для команди Ольтра, оскільки вони продовжують свою європейську подорож. АЕК практично не загрожував воротам Дніпра-1, але чудово провів матч у захисті. До кінця нічого не змінилося. Рахунок 0:0 залишився, і АЕК вийшов у наступний етап після перемоги 1:0 удома».

Goal

«АЕК написав ще одну «золоту» сторінку, зазначивши історичний вихід до 1/8 Ліги конференцій. Команда підняла планку ще вище. Цього вечора підопічні Ольтра грали стільки, скільки потрібно для потрібного результату.

План архітектора Ольтра працював як швейцарський годинник. У Дніпра-1, по суті, був лише один момент, коли на 51-й хвилині Пеглоу влучив у штангу. Жовто-зелені ефективно оборонялися та заслужено вписали ще одну золоту сторінку у свою історію.

Банківський рахунок АЕКу «роздмухується». Ще 600 000 євро було зараховано до скарбниці після недавнього успіху, внаслідок чого загальна виручка цього року досягла 5 754 000 євро».

Sports 24

«Шалена казка АЕКа триває. Вся Ларнака купається у морі щастя, оскільки АЕК знову увійшов до історії. Команда Хосе Луїса Ольтри зіграла внічию 0:0 у Кошиці проти Дніпра і вийшла до 1/8 фіналу Ліги конференцій, продовживши свою шалену європейську подорож.

АЕК вийшов проти небезпечного суперника із захисним планом, щоб здобути путівку до 1/8 фіналу і нам це вдалося. Дніпро-1 загалом не загрожував воротам АЕКу, і згодом наша команда почала краще керувати грою».

Раніше ми писали, як уболівальники Шахтаря відреагували на прохід до 1/8 фіналу Ліги Європи.

X