Шанс для Луніна: Куртуа не потрапив до заявки та пропустить гру Реалу проти Барселони

Переглядів 1384
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Шанс для Луніна: Куртуа не потрапив до заявки та пропустить гру Реалу проти Барселони
Андрій Лунін. Фото: Реал
Перший номер мадридського Реалу Тібо Куртуа продовжує відновлюватись після травми та не зіграє проти каталонської Барселони. Усі шанси вийти на поле має українець Андрій Лунін.

Сьогодні Реал оголосив заявку на матч проти Барселони. У ній не знайшлося місяця для Куртуа. Бельгієць через травму продовжує відновлюватись та ще не готовий грати.

Головний тренер Реала Карло Анчелотті запевнив, що Куртуа впорядку.

«Куртуа в порядку, але дуже мало тренувався і пропустить завтрашній день. Наступного тижня він тренуватиметься на постійній основі, і ми подивимося, чи буде він готовий до середовища або наступної неділі. Наразі йому потрібно просто більше тренуватися», – цитує Анчелотті офіційний сайт Реала.

Скоріш за все, українець Лунін займе місце у воротах Реалу в першому Ель-Класіко сезону. Наш голкіпер провів останні чотири матчі за мадридську команду як проти Шахтаря (2:1 та 1:1) у Лізі чемпіонів, так і проти Хетафе (1:0) та Осасуни (1:1) у Ла Лізі.

Матч Реал – Барселона відбудеться 16 жовтня на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» та розпочнеться о 17:15.

Після восьми зіграних матчів Барселона та Реал ділять перший-другий рядок турнірної таблиці чемпіона Іспанії з 22 очками в активі.

X