Шаран невдало стартував в Минаї: ФК Олександрія в яскравому матчі наніс поразку своєму колишньому тренеру

Переглядів 638
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Шаран невдало стартував в Минаї: ФК Олександрія в яскравому матчі наніс поразку своєму колишньому тренеру
Олександрія обіграла Минай, фото: УПЛ
В матчі другого туру Української Прем'єр-ліги Олександрія у Києві зуміла здобути другу перемогу поспіль, обігравши Минай (2:1), який очолює екс-тренер «містян» Володимир Шаран.

В першому турі Олександрія переграла Інгулець у «кіровоградському» дербі (2:1). Минай свій матч з ФК Львів пропускав, так як зустріч перенесли на невизначений термін.

В заявці на матч у складі Минаю не виявилося 37-річного ветерана Євгена Селезньова, який поки що не зміг продовжити з клубом свій контракт, термін якого закінчився цього літа.

Першими забити вдалося номінальним господарям. Владислав Калитвинцев подав з правого флангу у штрафний майданчик закарпатців, м'яч опинився у Максима Третякова, який точним ударом відправив його у нижній кут воріт Олександра Бандури.

Все йшло до перемоги «містян», але на 90+1-й хвилині Данило Голуб здавалося вирвав нічию. Але Минай недового святкував, вже через через хвилину Андрій Цуріков все ж здобув три очки для Олександрії.

Нагадаємо, що Шаран працював у стані жовто-чорних в періоди з 2010 по 2011 та 2012-2021 рр. Разом з клубом він займав третє місце у сезоні 2018/2019 та грав у групі Ліги Європи.

У наступному турі Олександрія п'ятого вересня зіграє з Металістом, а Минай у той же день зустрінеться з Колосом.

Standings provided by SofaScore LiveScore