Щастя Луніна скінчилось? Куртуа потрапив у заявку Реала на матч проти Севільї

Переглядів 1345
Артем Жилінський Артем Жилінський
4 голоси
Щастя Луніна скінчилось? Куртуа потрапив у заявку Реала на матч проти Севільї
Андрій Лунін. Фото: Реал Мадрид
Основний голкіпер мадридського Реала Тібо Куртуа повністю відновився від травми спини та потрапив у заявку своєї команди на матч Прімери проти Севільї. Це перший матч бельгійця після пошкодження.

Реал офіційно оголосив заявку на завтрашній матч одинадцятого туру чемпіонату Іспанії проти Севільї. Бельгійський воротар Куртуа відновився після травми і може взяти участь у наступному матчі.  Це суттєво зменшує шанси Луніна зіграти в основному складі.

Український голкіпер зіграв в шести останніх матчах мадридців через відсутність бельгійця. За цей час українець пропустив чотири голи та у двох матчах залишив свої ворота сухими.  Останній матч нашого футболіста був проти Барселони, де мадридці перемогли з рахунком 3:1.

Також у пресі нещодавно з’являлася інформація, що Реал зацікавлений у продовженні контракта з українцем. Повідомлялося, що Луніним також цікавиться торішній чемпіон Німеччини мюнхенська Баварія.

Матч одинадцятого туру іспанської Прімери між Реалом та Севільєю відбудеться завтра на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» у Мадриді та розпочнеться о 22:00 за київським часом. Після десяти турів мадридці одноосібно лідирують в чемпіонаті Іспанії, маючи у своєму активі 28 пунктів.