Ще одні: ФК Рух анонсував, що матч з Металістом буде транслюватися на YouTube-каналі з відомим коментатором

Переглядів 308
Олександр Калінін Олександр Калінін
2 голоси
Ще одні: ФК Рух анонсував, що матч з Металістом буде транслюватися на YouTube-каналі з відомим коментатором
Президент Руха Григорій Козловський, фото: ФК Рух
ФК Рух не відмовляється від ідеї самостійних трансляцій домашніх матчів наперекір єдиному телепулу та офіційному транслятору в особі Setanta Sports.

ФК Рух зробив анонс домашнього матчу першого туру УПЛ проти Металіста, заявивши про його трансляцію на власному YouTube-каналі. Також львів'яни анонсував, що коментуватиме цей поєдинок відомий журналіст і коментатор Віктор Вацко.

Нагадаємо, перед стартом нового сезону УПЛ більшість клубів ухвалили рішення про створення єдиного телепулу. У рамках цієї угоди єдиним транслятором усіх матчів мала виступити Setanta Sports. Проти такого рішення виступили ФК Рух, Динамо, Зоря та Дніпро-1.

А вчора медіагрупа 1+1 сповістила про угоду стосовно трансляції домашніх матчів вищезазначених команд (плюс Металіста), окрім Руха.

Варто зазначити, що сьогодні Зоря не допустила представників Setanta Sports для трансляції поєдинку проти Ворскли (3:1). На це вже відреагували представники транслятора та УПЛ. Луганському клубу загрожує штраф у розмірі 250 тисяч гривень.

Матч між ФК Рух та Металістом відбудеться завтра, 24 серпня. Початок о 15:00.

X