Ще одним екстренером Шахтаря цікавляться у Саудівській Аравії: наставник готовий прийняти пропозицію

Переглядів 567
Ілля Деулін Ілля Деулін
2 голоси
Ще одним екстренером Шахтаря цікавляться у Саудівській Аравії: наставник готовий прийняти пропозицію
Паулу Фонсека. Фото: Google
Не встиг президент Лілля Олів’є Летанг відбитися від Марселя, який хотів «увести» у команди Паулу Фонсеку, як інтерес до португальця висловлює саудівський Аль-Гіляль.

Колишній тренер Шахтаря, а нині керманич Лілля Паулу Фонсека користується неабияким попитом на ринку. Раніше президент клубу Олів’є Летанг доклав чимало зусиль, щоб утримати на відстані марсельський Олімпік, за який виступає українець Руслан Малиновський.

Тепер інтерес до португальського наставника висловлює саудівський Аль-Гіляль. Там відчайдушно хочуть отримати Фонсеку і зроблять все, щоб його отримати. В Аль-Гілялі люблять його стиль гри і бачать в ньому тренера, який може принести їм титули. 

Саудівський клуб, який наближається до підписання низки відомих гравців (Бернардо Сілва, Лукаку, Гюндоган та ін.), вже зробив пропозицію 50-річному тренеру. Тепер він хоче домовитися з Ліллем. 

«Так що справа ще далеко не закрита», – зазначає видання footmercato.

  • Фонсека працював з Шахтарем з 2016 по 2019 роки. Наразі португальський спеціаліст – останній тренер, який виводив «гірників» до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.
  • З липня 2022 року Фонсека очолює французький Лілль, в якому грає ексгірник Ісмаїлі. Угода спеціаліста з клубом чинна до червня 2024 року.
  • За підсумками сезону 2022/2023 у Лізі 1 команда португальського тренера посіла п’яте місце та зіграє у кваліфікації Ліги конференцій.
  • Раніше стало відомо про інтерес до екс-тренера Шахтаря Луїша Каштру з боку ще одного саудівського клубу - Аль-Насра.