Шевченко отримав чіткий сигнал від Мілану: «россонері» визначилися з головним тренером

Переглядів 14898
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Шевченко отримав чіткий сигнал від Мілану: «россонері» визначилися з головним тренером
Андрій Шевченко. Фото: Google
Найближчим часом український спеціаліст Андрій Шевченко навряд чи очолить Мілан, з яким його пов’язують ЗМІ. Россонері продовжили контракт зі Стефано Піолі.

Італійський Мілан оголосив про пролонгування контракту з 57-річним головним тренером команди Стефано Піолі. За інформацією офіційного сайту діючого чемпіону Серії А, нова угода з досвідченим спеціалістом розрахована до 30-го червня 2025 року.

До слова, Стефано Піолі очолив Мілан в жовтні 2019 року. Минулого сезону Мілан разом з Піолі вперше з 2011 року переміг в італійській Серії А. На даний момент «россонері» з 26 очками ідуть третіми в чемпіонаті Італії

В групі Е Ліги чемпіонів Мілан з сімома очками в активі іде другим. У рамках шостого туру найпрестижнішого єврокубку італійці на «Сан-Сіро» зіграють з австрійським Зальцбургом.

До слова, раніше в ЗМІ з’являлася інформація, що український тренер Андрій Шевченко може очолити Мілан, легендою якого українець є. Шевченко грав за Мілан у 1999-2006 та 2008-2009 роках. З італійським грандом Шева виграв Серію А та Лігу чемпіонів, а також у ті часи став володарем Золотого м'яча. Також у сезоні 2021/2022 український спеціаліст тренував Дженоа та отримав перший досвід роботи тренером в Італії. Найкращим досягненням Шевченка у якості тренера є вихід у чвертьфінал Євро-2020 з збірною України.