Шевченко зробив фото з рефері, якого підозрюють в співпраці з окупантами: він відвідав благодійну гру легенди

Переглядів 3939
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
Шевченко зробив фото з рефері, якого підозрюють в співпраці з окупантами: він відвідав благодійну гру легенди
Андрій Шевченко. Фото: Google
Колишній тренер збірної України Андрій Шевченко зробив спільне фото з арбітром Анатолієм Бакуліним, якого підозрюють у співпраці з російськими окупантами.

5 серпня пройшов благодійний поєдинок Game4Ukraine у Лондоні. Команди захисника Арсеналу Олександра Зінченка та колишнього тренера збірної України Андрія Шевченка зіграли внічию 2:2.

Проте матч, який було зіграно заради України, схоже, пройшов не без скандалу. 

Одним з лайнсменів, які працювали на грі був уродженець Нової Каховки Владислав Бакулін.

Також на матчі в Лондоні був присутній його батько Анатолій Бакулін. Повідомляється, що саме Анатолій обслуговував турнір в Севастополі, який організували російські окупанти з нагоди святкування так званого Дня перемоги.

Пізніше Анатолій покинув Нову Каховку та перебрався до Європи. Бакуліна-старшого часто бачать саме в Англії, повідомляє видання Район.Каховка.

Шевченко, який потрапляв під критику в мережі за спільні фото з президентом ФІФА Джанні Інфантіно та сербським тенісистом Новаком Джоковичем відзначився на цей раз світлиною з ймовірним колаборантом.

Андрій Шевченко та Анатолій Бакулін. Фото: Google

  • Російські окупанти захопили Нову Каховку 24 лютого 2022 року. Відтоді місто на Херсонщині стало фактично військовою базою РФ.
  • Шевченко очолював збірну України з 2016 по 2021 рік. Також 46-річний спеціаліст три місяці очолював італійську Дженоа.
  • Всі зібрані кошти від проведення Game4Ukraine  підуть на відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею Чернігівської області, зруйнованого окупантами у березні 2022 року.