Шевченко зустрівся з дітьми в «Охматдиті»: легендарний футболіст та тренер попасувався з шестирічною Мариною

Переглядів 2231
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Шевченко зустрівся з дітьми в «Охматдиті»: легендарний футболіст та тренер попасувався з шестирічною Мариною
Андрій Шевченко з дітьми. Фото: Google
Андрій Шевченко зробив добру справу, зустрівшивсь з українськими дітьми в «Охматдиті». Там український футболіст та тренер приділив увагу шестирічній Марині з Херсонщини.

Знаменитий український футболіст та тренер, володар «Золотого м'яча», амбасадор UNITED24 Андрій Шевченко відвідав клініку «Охматдит». 

Там легендарний український футболіст та тренер зустрівся і поспілкувався з пацієнтами та персоналом закладу, а також провів майстер-клас, зокрема, для дівчинки, котра пережила російський обстріл.

Шестирічна Марина отримала свій протез в середині березня, ставши першою такою дитиною в Україні. Дівчинка втратила ногу через обстріл росіянами її будинку на Херсонщині у травні 2022 року. Спочатку їй ампутували ногу у Кривому Розі вище коліна для того, щоб врятувати життя. Після цього дівчинка прибула до «Охматдиту», де лікується вже близько десяти місяців.

Зараз у дівчинки покращився стан. Вона вже ходить! Окрім того, дівчинка може кататися на самокаті. А під час заходу Марина навіть дала пас Андрію Шевченку!