Шевченко звільнився з компанії, яка належить Абрамовичу: що пов’язує українського тренера з російським олігархом

Переглядів 7620
Дмитро Котков Дмитро Котков
3 голоси
Шевченко звільнився з компанії, яка належить Абрамовичу: що пов’язує українського тренера з російським олігархом
Андрій Шевченко. Фото: Google
Андрій Шевченко більше не має відношення до компанії «MC Peat & Co», яка належить екс-власнику лондонського Челсі росіянину Роману Абрамовичу.

Колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко розірвав контракт із компанією, яка належить російському олігарху Роману Абрамовичу.

Екс-футболіст Динамо, Мілану та Челсі Шевченко перебував серед засновників фірми «MC Peat & Co», яка також належить колишньому власнику лондонського Челсі Роману Абрамовичу.

Але, за інформацією видання Bloomberg, згідно з даними реєстрів Великобританії, які є у вільному доступі, екс-наставник української збірної нещодавно, а саме 14 листопада, звільнився з компанії.

MC Peat & Co була створена у 2011 році. Шевченко був у реєстрі у статусі резидента Великобританії. У 2015-му було засновано ще одну компанію – The Regeneration Group. Українець був її акціонером.

Свого часу у 2006 році Андрій Шевченко за рекордні для лондонців 43,8 млн євро перейшов з Мілану до Челсі, президентом якого був Роман Абрамович. У 2006-2009 роках Шевченко зіграв за лондонську команду 48 матчів, у яких він відзначився дев’ятьма голами. Разом з Челсі українець виграв Кубок Англії, Кубок Англійської ліги та Суперкубок Англії.