«Шевченку довелося підкоритися волі дружини»: англійське видання згадало кращі цитати Берлусконі

Переглядів 28626
Максим Недавній Максим Недавній
12 голосів
 «Шевченку довелося підкоритися волі дружини»: англійське видання згадало кращі цитати Берлусконі
Андрій Шевченко та Сільвіо Берлусконі. фото: Google
Вчора, 12 червня, на 87-му році життя помер експрезидент Мілана та кум Андрія Шевченка – Сільвіо Берлусконі. Англійське видання приводить найвідоміші його цитати, серед яких знайшлось місце й українцю.

Вчора, 12 червня, на 87-му році життя помер експрезидент Мілану Сільвіо Берлусконі.

Італійський політик придбав Мілан в 1986 році, який переживав ненайкращі часи і зробив з нього флагмана світового футболу.

В 1999 році італійці за 25 мільйонів доларів придбали у Динамо молодого перспективного форварда Андрія Шевченка, який згодом став одним з найкращих нападників в історії Мілану.

В 2004 році у Андрія та його дружини Крістен Пазик родився первісток, хрещеним батьком якого став італійський мільярдер. Подейкують, що до українця Пазик зустрічалася з сином Берлусконі.

Англійське видання Goal, присвятило добірку найвідоміших футбольних цитат Берлусконі, в якій знайшлося місце й Шевченку.

Експрезидент Мілана стверджує, що дружина Шевченка змусила його перейти в Челсі у 2006 році.

«Перехід Шевченка з Мілану? Це не було нашим бажанням, ні бажанням Андрія: йому довелося підкоритися волі дружини. А ми знаємо, що дружини часто бувають рушійною силою, якій ми не можемо сказати ні!».

Андрій Шевченко. Фото: Google

  • Шевченко грав за Мілан в період з 1999 по 2006 рр та в сезоні 2008/09 і прийняв участь в 322 матчах, в яких забив 181 гол та віддав 51 результативну передачу;
  • З італійською командою український нападник виграв Лігу чемпіонів, Суперкубок УЕФА, Чемпіонат Італії, Кубок Італії, Суперкубок Італії та став володарем Золотого м'яча;
  • В 2006 році екснападник збірної України перейшов до Лондонського Челсі майже за 44 мільйони євро;
  • За англійський клуб форвард зіграв 77 матчів, в яких забив 22 голи і віддав 10 результативних передач.