Що буде з Миколенком? Журналіст спрогнозував, яке майбутнє в українця з новим тренером Евертона

Переглядів 6463
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
Що буде з Миколенком? Журналіст спрогнозував, яке майбутнє в українця з новим тренером Евертона
Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
Коментатор телеканалів Setanta Sports, автор Telegram-каналу «Противний голос» Ігор Бойко висловився стосовно нового головного тренера Евертона.

Евертон, в складі якого виступає українець Віталій Миколенко, найближчим часом очолить Шон Дайч, який близько десяти років працював з Бернлі.

Бойко виклав власне бачення, які перспективи в Миколенка в Евертоні під керівництвом нового наставника.

«Що буде з Миколенком? Він й досі не є футболістом, а глиною, з якої потрібно виліпити. Плюс для українця, що Дайч не вимагатиме підключень до атаки та гострих передач. Хіба в півзахисті буде його використовувати, що не така вже й дурниця.

Однак тепер точно Миколенко зможе навчитися надійній грі в захисті. Він має декілька гарних умінь: швидкість, витривалість та мобільність. Якщо додати ці його якості у комплекс оборонних споруд команди Дайча, то Миколенко може перетворитися на неймовірно важливого футболіста. Чого не буде вибачати новий головний тренер, то це дурниць під час захисних дій», – написав Бойко.

За інформацією інсайдера Фабріціо Романо, Дайч підпише контракт з Евертоном до літа 2025 року. Мерсісайдцям не вдалося домовитися з Марсело Б'єлсою , який прилітав до Лондона на переговори з клубом.

На вакантну посаду тренера в Евертоні також претендували Сем Еллардайс, Уейн Руні, Марселіно та Давіде Анчелотті.

На даний момент Евертон посідає 19 місце у турнірній таблиці АПЛ, набравши 15 очок у 20 матчах.

X