Шовковський в очікуванні п’ятої перемоги. Прогноз і анонс на матч УПЛ Колос – Динамо

Переглядів 2007
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Шовковський в очікуванні п’ятої перемоги. Прогноз і анонс на матч УПЛ Колос – Динамо
Олександр Шовковський. Фото: ФК Динамо
Ексклюзивний анонс матчу 28 туру УПЛ Колос – Динамо спеціально для вас на «УФ».

24 травня відбудеться поєдинок 28 туру УПЛ. Сайт «Український футбол» анонсує і прогнозує матч Колос ‒ Динамо. Де дивитися, що дає цей матч, яка турнірна таблиця і чим це все закінчиться?

Колос – Динамо

24 травня. 13:00. с. Ковалівка. Стадіон «Колос»

Пряма трансляція – Setanta Sports

Дискваліфікації – Вадим Мілько (Колос)

У 28 турі Колос у Ковалівці прийматиме Динамо. У першому колі команди розписали суху нічию. До речі, за 12 матчів між собою це був лише третій нічийний результат, інші ‒ дві перемоги у Колоса та сім у киян. 

Динамо реабілітувалося за поразку в день народження клубу

У минулому турі динамівці розгромили Олександрію з рахунком 5:1 на виїзді, тим самим реабілітувавшись перед власними вболівальниками за поразку від Чорноморця. У складі Динамо м’ячі забивали Олександр Андрієвський, Владислав Ванат, Костянтин Вівчаренко та Назар Волошин. Також у поєдинку з олександрійцями був автогол Сергія Логінова і гол престижу Кирила Сігеєва. 

Олександр Андрієвський. Фото: ФК Динамо

Таким чином, кияни відірвались від команди Руслана Ротаня в турнірній таблиці. У біло-синіх четверте місце та 53 очки. Динамо вже точно не втратить четверту сходинку, адже різниця між ними і Олександрією, яка йде п’ятою, складає 11 очок. 

• Що треба, аби Динамо обігнало Зорю?

А от за третє місце киянам буде важко поборотися. Відстань від Зорі становить вісім пунктів. Для того, щоб взяти бронзу, динамівцям треба виграти три матчі, які залишитися і сподіватися, що луганська команда свої три поєдинки програє. Дивлячись на форму Зорі та нестабільність Динамо – ви можете в це повірити? Тому в наступному сезоні клуб Ігоря Суркіса гратиме у Лізі конференцій. 

У цьому сезоні Динамо здобуло 16 перемог, п’ять разів зіграло внічию і ще шість матчів програли. Різниця забитих і пропущених – 44:24. Найкращими бомбардирами столичної команди є Віталій Буяльський і Владислав Ванат. У обидвох гравців по 12 забитих м’ячів. У киян ще залишились поєдинки проти Вереса і Металіста 1925. 

• Колос не раз забирав очки в Динамо

Щодо Колоса, то команда з Ковалівки теж практично вирішила усі завдання. Підопічні Ярослава Вишняка вже не претендують на п’яте єврокубкове місце, адже відстань від Олександрії складає дев’ять очок. І вилетіти ковалівцям теж буде важко. На пряму точно ні, а щоб зіграти у перехідних матчах, то Колосу потрібно дуже постаратися, а саме програти усі свої три поєдинки, які залишились у цьому сезоні. І ще треба, щоб команди, які зараз борються за виживання у своїх матчах здобували виключно перемоги. Така ситуація не є можливою, тому що попереду ще очні зустрічі між колективами, які зараз займають від 10 до 14 місця в турнірній таблиці.

Ярослав Вишняк. Фото: ФК Колос

Тому Колос розташувався на восьмій сходинці з 33 балами в активі. У цьому сезоні клуб з Ковалівки здобув дев’ять перемог, шість разів зіграв внічию і дванадцять матчів програв. Різниця забитих і пропущених – 22:31. Найкращим бомбардиром ковалівців є Павло Оріховський, у якого вісім забитих м’ячів.

• Ковалівці ледве не дали Шахтарю достроковий чемпіонський шанс

У минулому турі Колос поступився Дніпру-1 з рахунком 1:2. Попри те, що ковалівці відкрили рахунок наприкінці першого тайму завдяки голу Сергія Мякушка, втримати свою перевагу їм не вдалося. Спочатку дніпровці відновили паритет після забитого м’яча від Артема Довбика, а на останній хвилині матчу змогли вирвати перемогу зусиллями Едуарда Сарапія. Шоста поразка Колоса в останніх семи поєдинках. 

Після Динамо на ковалівську команду очікують ще два матчі. Спочатку підопічні Вишняка поїдуть в гості до Полтави, а в останньому турі вони мали би зіграти проти Львова у Ковалівці. Однак, якщо вірити інсайдам, які є в ЗМІ, львів’яни планують знятися з чемпіонату та взагалі припинити існування. Тому матч між Колосом і Львовом може просто не відбутися.

Ярослав Вишняк у середу не може розраховувати на Вадима Мілька. Півзахисник Колоса відбуває дискваліфікацію через перебір жовтих карток. У цьому сезоні хавбек зіграв 25 матчів і забив чотири м’ячі.

Історія зустрічей – 12:+2=3-7; 9:24

Майбутній герой матчу – Назар Волошин

У минулому турі 19-річний гравець Динамо Волошин відзначився своїм дебютним голом у біло-синій футболці в цьому сезоні. На це йому знадобилося десять матчів. Заради справедливості слід відзначити, що в більшості поєдинків Назар виходив на заміну і мало часу проводив на футбольному полі. Можливо, після першого забитого м’яча за Динамо, Волошин заслужив потрапити у стартову одинадцятку на матч проти Колоса. Дізнаємось у середу.

Назар Волошин (праворуч). Фото: ФК Динамо

Прогноз на гру Колос – Динамо: ТМ 2.5 – 1.92 

Важко вгадати переможця у цьому поєдинку, тому що обом командам вже нічого не треба у цьому сезоні. У першому колі Колос і Динамо зіграли внічию з рахунком 0:0. Навряд чи і цього разу нас очікує гольова феєрія, адже серйозної мотивації ні в ковалівців, ні в киян немає. Тому очікуємо низовий поєдинок. Букмекерська контора Favbet дає непоганий коефіцієнт на те, що в матчі Колос – Динамо буде забито менше трьох м’ячів – 1.92.

X