«Можна збігати на трибуну, взяти каву і повернутися назад»: реакція Леоненка на гру Зінченка проти Ман Юнайтед

Переглядів 12141
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
4 голоси
«Можна збігати на трибуну, взяти каву і повернутися назад»: реакція Леоненка на гру Зінченка проти Ман Юнайтед
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Колишній нападник київського Динамо Віктор Леоненко розкритикував гру захисника Арсеналу Олександра Зінченка в матчі з Манчестер Юнайтед у четвертому турі АПЛ.

У неділю, третього вересня, пройшов матч четвертого туру АПЛ між Арсеналом та Манчестер Юнайтед, в якому лондонці відсвяткували вольову перемогу з рахунком 3:1.

Колишній нападник київського Динамо Віктор Леоненко зупинився на персоні Олександра Зінченка і розповів, як захиснику Арсеналу вдається потрапляти до основного складу.

«Зінченку везе, що він потрапляє в команди, які контролюють м'яч. Вже простіше, бо він наче й грає, а наче й не грає. Він же не відбирає м'яч та гольові передачі теж не робить.

Тут всі розповідають, що Зінченко розпочинає атаки ну ось зараз ми й дивимося... Де розпочинає атаки? Швидше Онана (голкіпер Манчестер Юнайтед) віддасть гольову, ніж Зінченко».

Також Леоненко дорікнув Зінченку за низьку швидкість у прийнятті рішень.

«Зінченко ходив, крутився, пів години стояв та віддав на два метри. Ось він футбол. А тепер спробуйте розпочати атаку, коли всі на свої місцях і можна збігати на трибуну, взяти каву і повернутися назад. Що це за футбол?», – сказав Леоненко у власному телеграм-каналі.

  • Для Зінченко це перша гра в сезоні за Арсенал у стартовому складі. Раніше українець двічі виходив на заміну та результативними діями не відзначився.
  • Наступного туру команда українця зустрічатиметься з Евертоном Віталія Миколенка. Матч відбудеться 17 серпня та розпочнеться о 18:30.