Син Шевченка знайшов нову команду в Лондоні: тренером хлопця буде легендарний гравець УПЛ

Переглядів 23211
Артем Жилінський Артем Жилінський
4 голоси
Син Шевченка знайшов нову команду в Лондоні: тренером хлопця буде легендарний гравець УПЛ
Крістіан та Андрій Шевченко. Фото: Instagram
Журналіст та коментатор Ігор Циганик повідомив, що син легенди українського футболу Андрія Шевченка продовжить займатися футболом в академії Тоттенхему.

16-річний Крістіан Шевченко з ранніх років навчався в академії Челсі, але не отримав від «аристократів» професійного контракту за підсумками фінального перегляду.

Шевченко-джуніор програв конкуренцію 15-річному уродженцю Тернопілля Івану Струку. Українець, який проживає в Англії, єдиний із восьми претендентів підписав контракт із Челсі.

Циганик в ефірі у підсумковому випуску «Циганик Live» року, що минає, повідомив, що син Шевченка за підсумками перегляду приєднався до Тоттенхему. Другий із чотирьох синів володаря «Золотого м'яча-2004» тренуватиметься під керівництвом Яя Туре.

39-річний екс-футболіст донецького Металурга, Барселони та Манчестер Сіті отримав роботу у Тоттенхемі після успішного стажування. Івуарієць завершив ігрову кар'єру у 2020 році, з того часу він працює над отриманням тренерської ліцензії УЄФА категорії PRO у Центрі ліцензування УАФ.

З січня 2004 до липня 2005 року Яя виступав у складі донецького Металурга, за цей час він відіграв у 35 матчах, у яких відзначився трьома голами.