Син українського футболіста отримав виклик від збірної Італії: є відповідь стосовно залучення гравця до національної команди України

Переглядів 3986
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Син українського футболіста отримав виклик від збірної Італії: є відповідь стосовно залучення гравця до національної команди України
Стадіо Олімпіко. Фото: Google
Юну зірку Сампдорії Томаса Свєткіна було запрошено до лав молодіжної збірної Італії (U-15). Цей футболіст має українське коріння, його батько родом з Тернополя.

14-річного форварда генуезької Сампдорії Томаса Свєткіна, який має українське коріння, викликали до національної команди Італії (U-15).

Батько Томаса, Сергій, народився у Тернополі, де займався футболом на дитячому та юнацькому рівнях. Незабаром він переїхав до Італії, де одружився з італійкою. Саме Сергій допоміг своєму сину зробити перші кроки у футболі.

На даний момент Томас Свєткін виступає за молодіжну команду Сампдорії, а нещодавно він отримав запрошення на перегляд у юнацьку збірну Італії (U-15).

Також батько молодого гравця каже, що запрошення від України вони не збираються ігнорувати:

«Ми б поїхали. Від такого варіанта не відмовляємось. У жилах Томаса також тече українська кров. Подивимося, як завершиться історія зі збірною Італії. Поки що Томасу лише 14 років. Щось ще дуже важко говорити про його виступи за збірну», – цитує батька Томаса Свєткіна Футбол 24.

Також чоловік зауважив на тому, що сину зараз треба думати про успіхи на клубному рівні.

«Потрібно думати лише про успішний футбол на клубному рівні. А далі прийматимемо рішення, за яку збірну грати», – додав Сергій.

X