«Ситуація не дуже хороша»: Тимощук став головним тренером Зеніту і зробив красномовну заяву

Переглядів 138439
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
51 голосів
«Ситуація не дуже хороша»: Тимощук став головним тренером Зеніту і зробив красномовну заяву
Анатолій Тимощук. Фото: ФК Зеніт
Колишній півзахисник збірної України Анатолій Тимощук, який у неділю, шостого серпня, виконував обов'язки головного тренера Зеніту, прокоментував поразку від московського Динамо (2:3).

Тренер санкт-петербурзького Зеніту Анатолій Тимощук після поразки від Динамо (2:3) у третьому турі чемпіонату РФ заявив, що у команді стурбовані турнірним становищем.

«Засмучені грою, результатом, тому що перший тайм повністю не вийшов, у другому таймі ініціатива була повністю на нашому боці, майже нічого не дали створити супернику, єдиним моментом вони скористалися».

Тимощук відзначив, що такий невдалий початок сезону не властивий Зеніту.

«Ситуація для нас не дуже хороша, ми відстаємо від групи лідерів на п'ять очок. Цей початок нам не властивий, розраховували на перемогу, але не змогли взяти навіть очко. «Мінус п'ять» напружує і нас, і футболістів, до них доноситимемо, що можливості грати спокійно у нас немає», – сказав Тимощук в етері Матч ТВ.

  • Головний тренер ФК Зеніт Сергій Семак був вилучений після фінального свистка матчу другого туру чемпіонату з Ростовом (1:1) за претензії до головного арбітра.
  • Тимощук є рекордсменом збірної України за кількістю проведених матчів у футболці національної команди (144 поєдинки).
  • УАФ позбавила Анатолія всіх футбольних нагород та рекордів за його мовчання стосовно війни в Україні.
  • У структурі Зеніту Тимощук працює з 2017 року.