«Ситуація важка»: джерело розкрило ім’я футболіста Дніпра-1, якого виставлять на трансфер

Переглядів 5395
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
«Ситуація важка»: джерело розкрило ім’я футболіста Дніпра-1, якого виставлять на трансфер
Олександр Піхальонок. Фото: СК Дніпро-1
Джерело розповіло про важку ситуацію в складі віцечемпіона України СК Дніпро-1, яка може змусити клуб виставити на трансфер одного з лідерів команди.

Ведучий ютуб-каналу «Причал» Олександр Скляр розповів про стан справ у СК Дніпро-1, який сьогодні оголосив про призначення головним тренером Юрія Максимова.

Наразі віцечемпіон України має серйозні фінансові проблеми, які можуть змусити клуб влаштувати взимку розпродаж футболістів, серед яких пролунало прізвище лідера команди Олександра Піхальонка.

«Ми повинні з вами опуститися на землю. Ситуація важка. На сьогодні настрій – продавати взимку футболістів. Не всіх разом, але хоча б умовного Піхальонка за нормальні гроші. Особливо, якщо він поверне собі форму та проявить себе восени.

Тут все залежить від нього якщо він себе покаже, то клуб заробить і всі будуть задоволені».

Також Скляр розповів, що львівські Карпати дійсно виходили на Дніпро-1 з пропозицією щодо Домінго Бланко та Олексія Гуцуляка, оскільки розуміли складну ситуацію в дніпровському клубі.

«Не просто так виникала інформація щодо придбання Карпатами Бланко чи Гуцуляка. Вони ж не ідіоти, вони ж розуміли, що з такою пропозицією до нас звернутися можна.

Інша справа, що не домовилися, але це таке. Проте цей діалог був, вони ж не звернулися до Динамо, щоб придбати Буяльського», – розповів ведучий ютуб-каналу «Причал».

Раніше повідомлялося, за яку суму Дніпро-1 готовий відпустити Піхальонка.

  • Олександр має контракт з дніпровським клубом до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює 26-річного хавбека в 5 млн євро.
  • Наступний матч Дніпра-1 відбудеться 17 вересня, коли дніпряни прийматимуть ковалівський Колос. Початок зустрічі запланований на 15:00.
  • Наразі команда посідає 13 сходинку турнірної таблиці УПЛ, набравши п'ять балів після чотирьох матчів.