Скандальний ексхавбек Карпат перейде до Тимощука: Зеніт розглядає варіант з трансфером колишнього гравця УПЛ

Переглядів 1453
Ілля Деулін Ілля Деулін
2 голоси
Скандальний ексхавбек Карпат перейде до Тимощука: Зеніт розглядає варіант з трансфером колишнього гравця УПЛ
Хорхе Карраскаль. Фото: Google
Колишній півзахисник Карпат Хорхе Карраскаль, який з лютого 2022 року виступає за московський ЦСКА, може возз’єднатися у Зеніті з колишнім капітаном збірної України Анатолієм Тимощуком.

Раніше «Український футбол» повідомляв про інтерес до ексхавбека Карпат, а нині гравця московського ЦСКА Хорхе Карраскаля з боку ПАОК, який тренує син Мірчі Луческу Разван. Втім, колумбієць може залишитися в країні-терористі. 

Повідомляється, що Карраскаль хоче змінити клуб і цією ситуацією може скористатися Зеніт, який хоче підписати хавбека, але у разі, якщо команду залишить бразилець Клаудіньо. 

Також перемовини щодо колумбійця веде московське Динамо. В підписанні Карраскаля зацікавлений головний тренер команди Марцел Лічка. 

В ЦСКА відхід Карраскаля розглядають як можливість заробити кошти на новачків і вигідно розлучитися з футболістом, який не підходить головному тренеру. У Динамо раді отримати такого креативного футболіста, який додасть варіативності атаці, – зазначають російські «ЗМІ».

  • У тренерському штабі Зеніту працює Анатолій Тимощук, який був позбавлений всіх нагород УАФ за його мовчання стосовно війни в Україні.
  • У липні 2017 року Карраскаль, тоді ще гравець Карпат, виклав фото у своєму Instagram з підписом «Слава Україні, вперед, Карпати!», але станом на лютий 2022 року даний пост вже зник з акаунту колумбійця.
  • Вінгер прийшов у Карпати із Севільї в 2017 році за два мільйони євро (перший рік грав на правах оренди).  
  • Усього за «левів» у 2017-2019 рр. провів 41 матч, в яких забив шість голів та зробив п’ять результативних передач.
  • Тransfermarkt оцінює футболіста в сім мільйонів євро.