Скільки Динамо може заробити на продажі Забарного: відомі умови, при яких кияни отримають бонуси

Переглядів 964
Євген Чепур Євген Чепур
0 голосів
Скільки Динамо може заробити на продажі Забарного: відомі умови, при яких кияни отримають бонуси
Ілля Забарний. Фото: Борнмут
Ілля Забарний, що виступає на позиції центрального захисника збірної України та англійського Борнмута, вже збагатив київське Динамо, але ця сума може стати ще більшою.

Ілля Забарний офіційно став гравцем Борнмут вчора, 31 січня в останній день трансферного вікна для топ-5 ліг Європи. Українець підписав контракт із англійцями до літа 2028 року. Виступатиме він під 27-м номером.

Після завершення трансферу телеграм-канал Динамо Київ Inside розкрив подробиці переходу динамівця. Фінальна ціна за 20-річного захисника виявилася на рівні 24 млн фунтів, при цьому її було збільшено лише на фінальній стадії переговорів. Також Динамо отримає 20% від майбутнього перепродажу Забарного.

Крім цього, сторони також прописали бонуси в розмірі п'яти млн фунтів. Умови їх отримання – стабільна гра українця в основі та збереження за Бонмутом прописки до АПЛ на наступні три сезони. Усю суму за перехід Забарного буде виплачено за три транші, які розтягнуться на півтора роки.

20-річний Забарний є вихованцем Динамо. Ілля провів за київську команду 84 поєдинки, забив один м'яч та зробив дві гольові передачі.

Борнмут зіграв 20 матчів, набрав 17 очок і посідає 18 рядок у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.