Слідами Зінченка: ПСВ має намір підписати Циганкова, але для здійснення трансфера потрібна одна умова

Переглядів 502
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1 голос
Слідами Зінченка: ПСВ має намір підписати Циганкова, але для здійснення трансфера потрібна одна умова
Віктор Циганков. Фото: Динамо
Різноманітні інсайдери розганяють новину про те, що динамівський вінгер може змінити український чемпіонат на першість Нідерландів. Конкретні плани на гравця збірної України має ПСВ Ейндховен.

Один з найвідоміших голландських клубів готовий купити 24-літнього Віктора Циганкова, якщо команду залишить Коді Гакпо. Про це повідомляє Марко Тіммер з газети Voetbal International.

23-річний атакуючий гравець ПСВ близький до переходу в англійський Саутгемптон. Перша фінансова пропозиція «святих» не задовольнила апетити менеджерів з Ейндховену, але існує вірогідність, що англійці піднімуть цінник і все ж таки заберуть Гакпо.

Нагадаємо, що у 2017 році за ПСВ на правах оренди грав наш Олександр Зінченко. Українець тоді тільки перейшов до Манчестер Сіті і Пеп Гвардьола вирішив, що в Нідерландах молодий гравець зможе отримати більше ігрової практики.

Контракт Віктора Циганкова з Динамо розрахований до наступного літа. Якщо кияни не продадуть футболіста сьогодні, то вони ризикують взагалі не отримати гроші за його трансфер, бо вже взимку він зможе підписати попередню угоду з новим клубом на правах вільного агенту.

X