«Слухати цю нісенітницю я не хочу»: легенда Динамо відмовився від спілкування з колишніми партнерами з росії

Переглядів 18782
Максим Недавній Максим Недавній
10 голосів
«Слухати цю нісенітницю я не хочу»: легенда Динамо відмовився від спілкування з колишніми партнерами з росії
Олег Кузнецов. Фото: УАФ
Легенда київського Динамо Олег Кузнецов розповів про спілкування з колишніми партнерами та друзями які перебувають на росії та його відношення до них.

В ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net Олег Кузнецов заявив, що після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну перервав усі контакти з колишніми партнерами, які проживають на росії.

«Дзвонили Кір'яков, Хідіятуллін, Канчельскіс, але після 24 лютого я принципово трубку не брав. Зараз мені нема про що з ними говорити», – сказав Олег Володимирович.

Особливу увагу Кузнецов приділив ексукраїнцю Андрію Канчельскісу який раніше виступав за Динамо Київ та Шахтар.

«З Канчельскісом ми раніше взагалі добре дружили. Якби сьогодні я зустрівся з ним віч-на-віч, то, можливо, поговорив би, а слухати по телефону цю нісенітницю я не хочу», – зазначив Кузнецов.

За словами Кузнецова, він не засуджує позиції Канчельскіса, але спілкуватися з ним він не хоче.

«Зрозуміло, що Канчельскіс не вийде на Червону площу із гаслом: «Я – за Україну». Цього не буде. Він уже живе в Росії понад 30 років і, мабуть, хоче й надалі там працювати. Така має позицію. Я його не засуджую, просто перестав спілкуватися», – резюмував Олег Кузнецов.

Олег Кузнецов – ексзахисник Динамо, в складі якого став багаторазовим чемпіоном СРСР, володаром кубка СРСР, володарем Кубка володарів Кубків УЄФА. Також він є багаторазовим чемпіоном Шотландії в складі Рейнджерс та володарем кубка Шотландії.