Соболь вперше виграв зі Страсбуром: українець допоміг перемогти своїй команді, яка грала в меншості

Переглядів 2513
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Соболь вперше виграв зі Страсбуром: українець допоміг перемогти своїй команді, яка грала в меншості
Едуард Соболь. Фото: Страсбур
Український футболіст Едуард Соболь взяв участь у матчі Страсбура проти Монпельє. Українець вийшов на поле у другому таймі то допоміг втримати переможний результат.

П'ятого лютого в рамках 22 туру французької Ліги 1 Страсбур на своєму полі приймав Монпельє.

Український захисник Страсбура Едуард Соболь залишився на заміні. Команді українця вдалося виграти перший тайм, завдяки дублю Хабіба Діалло, який відзначився голами на першій та 45 хвилинах. Зазначимо також, що Страсбур ще до перерви залишився у меншості пілся того, як червону картку отримав Жан-Ед Ахолу. 

У другій половині зустрічі на 65 хвилині замість Моргана Сансона на поле вийшов Едуард Соболь. Український футболіст допоміг своїй команді втримати переможний результат. Таким чином, Страсбур вперше переміг після переходу Соболя в цю команду.

Українець вже зіграв свій третій поєдинок у футболці Страсбура. Раніше його команда поступилася Тулузі (1:2) та Ренну (0:3).

Наступний матч команда українця зіграє з Ліллем 12 лютого. На даний момент Страсбур з 18 очками в активі знаходиться на 17 місці в турнірній таблиці чемпіонату Франції.

X