«Сьогодні вони – основа»: Палкін виділив гравців Шахтаря, які досягли найбільшого прогресу

Переглядів 454
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Сьогодні вони – основа»: Палкін виділив гравців Шахтаря, які досягли найбільшого прогресу
Сергій Палкін. Фото: Шахтар
Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін назвав футболістів донецької команди, які на його думку максимально прогресували у році, що минає.

Шахтар покинули практично всі легіонери після початку повномасштабної війни у нашій країні. Це дозволило українським футболістам посісти місце у складі донецької команди.

Генеральний директор «гірників» Сергій Палкін в інтерв'ю клубній прес-службі розповів, хто з футболістів досягнув найбільшого прогресу на його думку.

«Трубін, Бондар, Судаков, Бондаренко, Конопля – це ті, про кого я казав, що хлопчики стали чоловіками. Багато хто з них до війни починав з лави запасних, а сьогодні вони – основа.

Це найголовніше, що сталося – вони відчули сили та впевненість у собі. І той футбол, який вони сьогодні показують, вартий великої поваги», – сказав Палкін.

Шахтар під керівництвом Ігора Йовічевича провів 13 матчів в УПЛ, набрав 30 очок і посідає друге місце у турнірній таблиці.

«Гірники» посіли третє місце у групі Ліги чемпіонів та пробилися до 1/16 фіналу Ліги Європи, в рамках якої зіграють із французьким Ренном.