Соломон визначився з новим клубом: Шахтар не заробить на трансфері вінгера – відома причина

Переглядів 1925
Артем Жилінський Артем Жилінський
4 голоси
Соломон визначився з новим клубом: Шахтар не заробить на трансфері вінгера – відома причина
Манор Соломон. Фото: ФК Фулхем
Ізраїльський півзахисник донецького Шахтаря Манор Соломон, який виступає зараз в оренді за англійський Фулхем, прийняв остаточне рішення щодо свого майбутнього.

23-річний вінгер Шахтаря Манор Соломон, який сезон-2022/23 провів у Фулхемі, має намір продовжити своє перебування в таборі «дачників», попри інтерес до його персони з боку Тоттенхему.

Соломон має можливість самостійно вирішувати питання про своє найближче майбутнє, оскільки ФІФА продовжила дію дозволу для легіонерів з УПЛ переходити до інших клубів в односторонньому порядку.

Не виключено, що Соломон підпише тимчасову угоду із Фулхемом на півроку, після чого в нього закінчиться контракт із «гірниками» й він оформить постійну угоду з «дачниками».

Повідомляється, що деякі відомі ексфутболісти з Ізраїлю порекомендували Соломону не йти до Тоттенхему, а продовжити виступи за Фулхем. Зокрема таку пораду Манору дав Йоссі Бенаюн.

  • Соломон приєднався до Шахтаря в січні 2019 року з клубу Маккабі Петах-Тіква за шість мільйонів євро. 
  • У футболці Шахтаря він провів 106 матчів, у яких забив 22 голи і зробив шість результативних передач.
  • На старті поточної кампанії Соломон, скористався правилом ФІФА і призупинив контракт із Шахтарем через війну в Україні. Вінгер на правах оренди приєднався до Фулхема;
  • У стані лондонської команди Соломон провів 23 матчі, в яких забив п'ять голів. Його орендна угода закінчується наприкінці поточного сезону.
  • Трансфермаркт оцінює його в 18 мільйонів євро.
X