«Спалахнув в першій грі за Челсі, а потім почав гаснути»: ексхавбек Трабзонспора оцінив гру Мудрика в АПЛ

Переглядів 3168
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Спалахнув в першій грі за Челсі, а потім почав гаснути»: ексхавбек Трабзонспора оцінив гру Мудрика в АПЛ
Михайло Мудрик. Фото: Google
Колишній півзахисник одеського Чорноморця та чернівецької Буковини, перший капітан національної збірної України Юрій Шелепницький проаналізував гру та перспективи Михайла Мудрика в лондонському Челсі.

Юрій Шелепницький поділився своїми враженнями від гри Михайла Мудрика в англійській Прем’єр-лізі. 

«Ходили чутки, що для Мудрика у роздягальні спочатку навіть не було місця. І це у клубу з мільярдними інвестиціями! Гадаю всі ці негаразди якось впливали на нього. 

Мудрик ‒ як вогник: спалахнув у першій грі за Челсі, а потім почав гаснути. Коли він тільки прийшов до Челсі, я думав, що це буде розрив всієї ліги. Однак після першої гри у хлопця пішли негаразди», – розповів Шелепницький в інтерв’ю «Українському футболу».

  • Михайло Мудрик у поточному сезоні Англійської Прем'єр-ліги зіграв три поєдинки, в яких результативними діями не відзначався.
  • Нині вінгер знаходиться в розташуванні національної збірної Україні, де готується до вересневих матчів нашої головної команди країни.
  • Збірна України провела три матчі, набрала шість очок та посідає друге місце у групі С кваліфікації на Євро-2024.
  • Команда Сергія Реброва зіграє 9 вересня номінально домашній матч проти збірної Англії. Поєдинок пройде у польському Вроцлаві.
  • 12 вересня збірна України зустрінеться у Мілані з Італією.