«Сподіваємося, Барселона визнає свою помилку»: Палкін відреагував на скандальне відео з гравцями каталонців

Переглядів 510
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Сподіваємося, Барселона визнає свою помилку»: Палкін відреагував на скандальне відео з гравцями каталонців
Сергій Палкін. Фото: ФК Шахтар
Гендиректор Шахтаря Сергій Палкін прокоментував розміщення Барселоною відеозвернення Сержі Роберто і Алехандро Бальде зі словами подяки російським уболівальникам.

Захисники Барселони знялися в короткому відео для стрімінгової платформи Okko, яка володіє правами на трансляцію чемпіонату Іспанії на території РФ. Загравання Барселони з російською аудиторією припало не до душі не тільки українському ком'юніті шанувальників Барси.

«ФК Шахтар висловлює своє обурення з приводу відео гравців Барселони зі словами подяки вболівальникам із РФ. Ми вважаємо це аморальним. Ми повинні пам'ятати, що жодна перемога на полі не варта життя дитини, жодні гроші не варті зруйнованих міст і покалічених доль людей.

Сподіваємося, Барселона усвідомлює, що їхня підтримка рф у цей час абсолютно неприпустима», - цитує Палкіна сайт Шахтаря.

Нагадаємо, Барселона минулого тижня достроково стала чемпіоном Іспанії. Каталонці оформили свій 27-й чемпіонський титул в історії клубу. До цього "блаугранас" вигравали Ла Лігу в сезоні 2018/19.