«Сподіваюся, наступний рік буде для нас тріумфуючим, і я не про футбол зараз…»: Мудрик звернувся до фанатів

Переглядів 481
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Сподіваюся, наступний рік буде для нас тріумфуючим, і я не про футбол зараз…»: Мудрик звернувся до фанатів
Михайло Мудрик. Фото: Google
Український плеймейкер донецького Шахтаря Михайло Мудрик після того, як його було визнано найкращим футболістом гірників у 2022 році, опублікував пост у інстаграмі.

Український вінгер Шахтаря Михайло Мудрик опублікував пост на своїй сторінці у Instagram, де відреагував на те, що його було визнано найкращим гравцем донецької команди у 2022 році.

«Непоганий був рік у футбольному плані, дякую за підтримку вболівальникам, сподіваюся, цього року ви отримували задоволення від нашої команди. Сподіваюся, наступний рік буде для нас тріумфуючим, і я не про футбол зараз…», – написав Михайло Мудрик у себе на сторінці в інстаграмі.

Додамо, що усього в опитуванні взяли участь 17 319 фанів. 21-річний Мудрик набрав 76% голосів (13 131) та впевнено отримав звання найкращого гравця Шахтаря у 2022 році.

На другому місці розташувався воротар Анатолій Трубін (2 295 голосів), а на третьому – капітан команди Тарас Степаненко (1 893).

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.