«Сподіваюся, незабаром Зінченко буде доступним»: Артета емоційно відреагував на травму захисника, якого купили у міжсезоння

Переглядів 1992
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Сподіваюся, незабаром Зінченко буде доступним»: Артета емоційно відреагував на травму захисника, якого купили у міжсезоння
Артета та Зінченко. Фото: Google
Іспанський наставник лондонського Арсенала Мікель Артета з нетерпінням чекає на повернення в обойму українського легіонера канонірів Олександра Зінченка.

Головний тренер Арсенала Мікель Артета прокоментував травму Юррієна Тімбера, а також розповів про кадрову ситуацію в команді.

«Те, що Тімбер отримав таку травму - це великий удар для команди, тому що ми підписували його з чіткими намірами. Він приносив команді багато користі, але цього року він більше не зможе робити цього», – цитує Артету Football London.

Також іспанський коуч додав такі слова, згадавши українця Олександра Зінченка.

«Ми маємо адаптуватися. На жаль, таке трапляється і ми маємо рухатися далі. Ми завжди відкриті, і маємо вміти реагувати на травму на трансферному ринку. Сподіваюся, незабаром Зінченко буде доступним. Габріел Жезус, як і раніше, недоступний, але, сподіваюся, що незабаром він також повернеться», - сказав Артета.

Тімбер зазнав травми в своєму дебютному офіційному матчі за Арсенал. На початку другого тайму переможного для «канонірів» матчу з Ноттінгем Форест (2:1) нідерландський захисник розірвав хрестоподібну зв’язку правого коліна.

  • Раніше Зінченко повернувся до загальної групи. Українець відновився від травми литкового м’язу, якої зазнав наприкінці попереднього сезону.
  • Наступний матч в рамках АПЛ Арсенал зіграє з Крістал Пелас. Лондонське дербі відбудеться 21 серпня.