«Сподіваюся, що зможу забити»: Малиновський – про майбутній матч Аталанти проти Інтера

Переглядів 421
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Сподіваюся, що зможу забити»: Малиновський – про майбутній матч Аталанти проти Інтера
Руслан Малиновський. Фото: Аталанта
Український півзахисник Аталанти та збірної України Руслан Малиновський сподівається на позитивний результат у домашньому матчі 15 туру чемпіонату Італії проти міланського Інтера.

У минулому турі Малиновський віддав гольову передачу на та потрапив до символічної збірної туру за версією статистичного порталу Sofascore.

Наступним суперником беграмського колективу стане міланський Інтер. Малиновський розповів про важливість поєдинку в інтерв'ю італійському сайту FcInter1908.

«Нас чекає протистояння з Інтером, потрібно добре виступити у домашніх стінах, показати, що ми – хороша команда, яка може перемагати всіх. Чемпіонат довгий, побачимо, як буде далі.

Зараз у фізичному плані виглядаємо добре, все в оптимальній формі. Жаль, що буде перерва, але ще багато турів попереду. Сподіваюся, що я зможу забити Інтеру», – сказав Малиновський.

29-річний Малиновський провів цього сезону 13 матчів, у яких забив один гол і зробив дві результативні передачі.

Матч 15-го туру італійської Серії А між Аталантою та Інтером відбудеться у неділю, 13 листопада, і розпочнеться о 13:30 за київським часом. Наступного дня чемпіонат Італії піде на півторамісячну паузу у зв'язку з чемпіонатом світу та відновиться на початку січня.