Спортинг проти Арсеналу: де і коли в Україні дивитись матч Зінченка у 1/8 фіналу Ліги Європи

Переглядів 5984
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Спортинг проти Арсеналу: де і коли в Україні дивитись матч Зінченка у 1/8 фіналу Ліги Європи
Олександр Зінченко та інші гравці Арсеналу. Фото: Google
Сьогодні Арсенал із Олександром Зінченком на виїзді зіграє з португальським Спортингом у першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи. Букмекери визначились із фаворитом протистояння.

У четвер, 9 березня, Арсенал зіграє проти Спортингу в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи в Лісабоні на полі арени Жозе Алваладе. Початок поєдинку запланований на 19:45 за київським часом.

Переглянути гру Спортингу та Арсеналу можна буде у прямій трансляції на відеосервісі Megogo (підписка «Максимальна») та її стрімінгових каналах Megogo Футбол 2/3/5/6.

Аналітики контори Favbet визначилися з фаворитом першої зустрічі та протистояння загалом. На думку букмекерів, Арсенал має більше шансів на перемогу у першій грі – 2.14. На спортинг можна поставити з коефіцієнтом 3.7. Ніча оцінюється о 3.45.

Букмекери не сумніваються, що у чвертьфіналі Ліги Європи пройде англійська команда. На успіх Арсеналу за підсумками двох матчів можна поставити з коефіцієнтом о 1.35. Шанси португальців оцінюються відчутно нижче – 3.5.

Нагадаємо, що в попередньому раунді змагань Спортінг здолав Мідтьюллан (1:1 та 4:1). Арсенал вийшов у 1/8 фіналу безпосередньо, оскільки посів перше місце у групі Ліги Європи, обійшовши ПСВ, Буде-Глім та Цюріх.