«Срна веде перемовини з Інтером»: Вацко назвав суму, яку дає топ-клуб Шахтарю за Трубіна

Переглядів 1578
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«Срна веде перемовини з Інтером»: Вацко назвав суму, яку дає топ-клуб Шахтарю за Трубіна
Анатолій Трубін та Інтер. Колаж: «Український футбол»
Відомий український журналіст та коментатор Віктор Вацко поділився подробицями трансферу голкіпера донецького Шахтаря та збірної України Анатолія Трубіна в Інтер.

Журналіст Віктор Вацко спростував інформацію про те, що директор Шахтаря Даріо Срна був у Італії, але підтвердив, що той веде перемовини з Інтером стосовно трансферу воротаря Анатолія Трубіна. 

«Срна веде перемовини з Інтером, хоча в Італії не був. Інтер, наскільки я знаю, дає 10 млн євро та бонуси. Мало за основного воротаря національної збірної.

Проте з іншого боку у Трубіна лише рік контракту з Шахтарем і першого січня наступного року він зможе підписати попередній контракт з ким захоче та залишити Шахтар без жодного прибутку».

Коментатор зазначає, що ситуація з трансфером Трубіна суттєво відрізняється від історії з переходом Михайла Мудрика в лондонський Челсі.

«Це не ситуація з Мудриком, в якого був довгостроковий контракт. Козирі на руках Трубіна і Шахтар ризикує втратити свій актив безкоштовно. З іншого боку, якщо ситуація склалася так, то продаж Трубіна в Інтер став би хорошим іміджевим ходом. Який ще український клуб продає своїх гравців у топові клуби?», – сказав Вацко в етері програми Вацко On Air.  

  • Минулого сезону Трубін провів 38 матчів, в яких пропустив 40 голів та 14 разів залишив ворота у недоторканості.
  • Контракт 21-річного воротаря з Шахтарем чинний до 30 червня 2024 року.
  • Transfermarkt оцінює Анатолія у 22 млн євро.