«Стала би одним із яскравих його учасників»: Кучук уявив, які би результати показала збірна України на чемпіонаті світу в Катарі

Переглядів 1452
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Стала би одним із яскравих його учасників»: Кучук уявив, які би результати показала збірна України на чемпіонаті світу в Катарі
Леонід Кучук. Фото: Рух
Головний тренер львівського Руху Леонід Кучук пофантазував на тему, як би зіграла збірна України на мундіалі-2022, якщо вона туди вийшла би.

Наставник Руху Леонід Кучук висловився стосовно чемпіонату світу. Головний тренер львівської команди вважає, що збірна Україна придала би яскравості форуму.

«Взагалі ж, чемпіонат світу – це завжди яскрава подія. Вона стала би ще яскравішою, якби там грала збірна України, якби навколо було мирне життя. Тоді можна би було сповна любуватися матчами, зосередитися безпосередньо на футболі», – цитує Леоніда Кучука офіційний сайт львівського Руху.

Також наставник галицької команди розповів, як він уявляв присутність на мундіалі збірної України.

«Я уявляв собі, як би збірна України грала на цьому чемпіонаті світу, думаю, вона стала би одним із яскравих його учасників. Як, наприклад, Японія, Корея, Сенегал, Камерун… Для української збірної це стало би поштовхом, щоби рухатися вперед», – додав Кучук.

Додамо, що після першої частини сезону львівський Рух в турнірній таблиці чемпіонату України з 14 очками в активі посідає 12 місце.

X