Стала відома ймовірна зарплатня Мудрика в Арсеналі: більше отримують тільки три гравці «канонірів»

Переглядів 14026
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
Стала відома ймовірна зарплатня Мудрика в Арсеналі: більше отримують тільки три гравці «канонірів»
Михайло Мудрик. Фото: Шахтар
Півзахисник донецького Шахтаря Михайло Мудрик дедалі ближче до зміни клубної прописки. У січневе трансферне вікно Арсенал має намір оформити угоду з талановитим вінгером.

Лондонський клуб веде активні переговори щодо переходу Михайла Мудрика. «Каноніри» вже зробили другу пропозицію «гірникам» щодо трансферу 21-річного вінгера у розмірі 50 мільйонів євро плюс 20 мільйонів євро бонусами.

Раніше повідомлялося, що Арсенал уже погодив умови особистого контракту із півзахисником збірної України Мудриком. Угода буде розрахована на п'ять років.

За даними The Sun, зарплата українця в лондонському клубі становитиме близько 120 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень. Більше в Арсеналі заробляють лише три футболісти, а ще два на рівні можливого заробітку Мудрика:

  • Габріел Жезус (250 тисяч фунтів),
  • Томас Парті (200 тисяч фунтів),
  • Олександр Зінченко (150 тисяч фунтів),
  • Бен Уайт (120 тисяч фунтів),
  • Граніт Джака (120 000 фунтів).

Нинішнього сезону у всіх матчах за Шахтар Мудрик провів 18 матчів, забив десять м'ячів і віддав вісім результативних передач. Зазначимо, що контракт гравця із Шахтарем розрахований до 31 грудня 2026 року. Портал Transfermarkt оцінює футболіста у 40 мільйонів євро.

X