«Стали важливим виконавцем у команді Лобановського»: Суркіс-старший привітав екс-хавбека Динамо з ювілеєм

Переглядів 431
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Стали важливим виконавцем у команді Лобановського»: Суркіс-старший привітав екс-хавбека Динамо з ювілеєм
Василий Кардаш. Фото: Google
Сьогодні, 14 січня, легендарному екс-півзахиснику київського Динамо Василю Кардашу виповнилося 50 років. Ювіляра привітав почесний член УЄФА Григорій Суркіс.

Суркіс-старший побажав Кардашу міцного здоров'я, сімейного затишку, професійних досягнень, а також перемоги України у війні та повернення до звичного мирного життя.

Також колишній президент Динамо відзначив працьовитість іменинника.

«Своєю наполегливою працею та талантом Ви, простий хлопець зі Львова, звернули на себе увагу тренерів Динамо.

Під керівництвом Лобановського ви стали важливим виконавцем у зірковій команді, яка домінувала у чемпіонаті України та яку побоювалися гранди європейського футболу».

Григорій Суркіс оцінив тренерську роботу Карадаша у Динамо-2 та молодіжній збірній України, де він передавав футболістам свій величезний досвід.

«Після завершення ігрової кар'єри ви стали на непростий тренерський шлях, передаючи накопичений досвід за роки виступів на найвищому рівні під керівництвом топових наставників молоді у другій команді Динамо та молодіжної збірної України» – цитує Суркіса сайт Динамо.

Зазначимо, що Кардаш на позиції півзахисника виступав у складі Динамо з 1996 до 2002 і виграв із командою вісім трофеїв. Його актив має 14 матчів за національну збірну України.

X