Стало відомо, чому Зідан може очолити Марсель Маліновського: через це він відмовив ПСЖ

Переглядів 5985
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Стало відомо, чому Зідан може очолити Марсель Маліновського: через це він відмовив ПСЖ
Зінедін Зідан. Фото: Google
Зінедін Зідан всерйоз розглядає варіант з тим, щоб стати головним тренером Марселя, який виступає в Лізі 1 та кольори якого захищає український півзахисник Руслан Маліновський.

Французький спеціаліст Зінедін Зідан, який шукає собі нову команду, планує поновити тренерську кар'єру після перерви.

Основним варіантом для 50-річного Зідана була збірна Франції, однак Федерація футболу продовжила контракт із Дідьє Дешамом. Чекати мінімум півтора року (до завершення Євро-2024) Зізу не хоче, хоча й не приховує свого бажання очолити саме французьку збірну.

У запрошенні Зідана були зацікавлені Федерації футболу Бразилії та США, проте робота в цих національних командах не приваблює коуча. Людина, яка є близькою до Зідана, назвала три основні варіанти для легенди на найближче майбутнє. Про це повідомляє видання The Athletic.

Перший – це повернення у Реал (це може бути вже третім приходом Зізу в мадридський клуб). Для цього Флорентіно Пересу потрібно буде піти на певні поступки спеціалісту. Угода чинного головного тренера галактікос Карло Анчелотті завершується влітку 2024 року.

Другим варіантом для Зідана є робота в туринському Ювентусі, з яким він досяг серйозних успіхів як футболіст. І також Зізу може очолити Марсель – команду свого рідного міста. Для цього потрібно, щоб команда Руслана Маліновського ставила завдання боротьби за трофеї. До речі, саме з поваги до Марселя Зідан відхилив кілька пропозицій від Парі Сен-Жермен.

Зідан перебуває у відпустці з літа 2021 року. З мадридським Реалом у якості тренера він виграв три Ліги чемпіонів, два титули чемпіона Іспанії та низку інших трофеїв.

X