Стало відомо, хто допоміг Петракову влаштуватися на роботу до збірної Вірменії

Переглядів 4346
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
Стало відомо, хто допоміг Петракову влаштуватися на роботу до збірної Вірменії
Олександр Петраков. Фото: УАФ
Президент УАФ Андрій Павелко посприяв призначенню Олександра Петракова на посаду головного тренера національної команди Вірменії.

Журналіст Михайло Співаковський заявив, що Петракову влаштуватися до збірної Вірменії допоміг Павелко. Про це експерт заявив у ТаТоТаке.

Нагадаємо, що в останній день минулого року закінчився контракт Олександра Петракова з УАФ, а вже 12 січня офіційно стало відомо, що він залишить посаду наставника збірної України.

Але довго без роботи українському фахівцю сидіти не довелося. Петраков очолив збірну Вірменії. Про це повідомляє прес-служба місцевої федерації футболу. Деталі контракту із 65-річним фахівцем не повідомляються.

Варто зазначити, що пост головного тренера збірної Вірменії звільнився саме після матчу проти України в рамках Ліги націй 2022/23. Тоді підопічні Петракова розгромили вірмен (5:0 та 3:0) та Хоакін Капаррос, який свого часу працював у Севільї, втратив свою посаду.

Після відходу іспанського фахівця зі збірною Вірменії працював Роман Березовський, який і зараз виконує обов'язки головного тренера.

Варто зазначити, що у відборі на Євро-2024 вірмени зіграють з Хорватією, Уельсом, Туреччиною та Латвією. Перший офіційний матч Петраков проведе 25 березня вдома проти турків.

X