Стало відомо, коли Зінченко зможе зіграти за Арсенал: джерело розповіло подробиці

Переглядів 5977
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Стало відомо, коли Зінченко зможе зіграти за Арсенал: джерело розповіло подробиці
Олександр Зінченко. Фото: Google
26-річний український футболіст Олександр Зінченко вже у найближчому матчі буде готовий зіграти за лондонський Арсенал, який в рамках АПЛ зустрінеться з Саутгемптоном.

Український захисник лондонського Арсеналу Олександр Зінченко 17 квітня пропустив матч «канонірів» проти Вест Гема (2:2) у рамках АПЛ. Українець відновлювався від проблеми з пахом. Але, на щастя, пошкодження виявилося не серйозним.

За інформацією видання Evening Standard, 26-річний Зінченко буде готовий зіграти за лондонців у найближчому матчі Прем'єр-ліги Англії з Саутгемптоном, який відбудеться у п'ятницю, 21 квітня.

У поточному сезоні Олександр Зінченко зіграв за «канонірів» 29 матчів, записавши до свого активу один гол та два результативні паси.

Зазначимо також, що лондонський Арсенал лідирує у турнірній таблиці Англійської Прем'єр-ліги, маючи в своєму активі 74 очки. Команда Мікеля Артети випереджає на чотири бали другий Манчестер Сіті, який також має гру в запасі. Майбутній суперник команди Зінченка Саутгемптон з 23 балами розташовується на 20 позиції в АПЛ. 

Раніше ми також повідомляли, що Зінченко – кандидат на потрапляння до збірної АПЛ за версією EA Sports.