Стало відомо, на якому стадіоні Італія прийматиме Україну у кваліфікаційному поєдинку відбору до Євро-2024

Переглядів 1043
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Стало відомо, на якому стадіоні Італія прийматиме Україну у кваліфікаційному поєдинку відбору до Євро-2024
Стадіон «Сан-Сіро». Фото: Google
Поєдинок шостого туру відбору до Євро-2024 між національними збірними Італії та Україна буде проведено на домашній арені Мілану та Інтера, легендарному стадіоні «Сан-Сіро».

Офіційний сайт УЄФА повідомляє, що матч шостого туру відбору до Євро-2024 Італія – Україна, який відбудеться 12 вересня, зіграють на «Сан-Сіро» у Мілані.

Зазначимо, що збірна України у відбірному етапі поки що провела одну зустріч, програвши англійцям на виїзді (0:2). Італійці не пропускали турів і встигли зіграти два матчі, програвши Англії (1:2) та вигравши у Мальти (3:0).

Зазначимо, що у червні збірна України в рамках відбору змагатиметься проти Північної Македонії (16.06) та Мальти (19.06).

Восени, 9 вересня, збірна України зіграє другий матч проти родоначальників футболу, чинних віце-чемпіонів Старого світу, національної збірної Англії.

Найголовніше ж нині питання, що турбує всіх вболівальників головної команди країни — хто ж буде її головним тренером, наразі так і не вирішено.

Найбільш вірогідною кандидатурою є Сергій Ребров. Про підписання контракту з легендарним динамівцем та УАФ мають оголосити нібито вже цього тижня.