Стало відомо, на якому стадіоні може грати в чемпіонаті України команда ЗСУ: джерело розкрило подробиці

Переглядів 2613
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Стало відомо, на якому стадіоні може грати в чемпіонаті України команда ЗСУ: джерело розкрило подробиці
Лівий берег. Фото: Google
Команда ЗСУ, створення якої анонсував президент УАФ Андрій Павелко, за інформацією джерела, можливо, гратиме на столичній арені Лівого берега.

ФК Лівий берег може надати свою інфраструктуру команді Збройних сил Україні, повідомляє SportArena. Перш за все, мова іде про арену команди. 

Стадіон «Лівого берега», який знаходиться у Києві, розраховано на 1500 глядачів. Саме на ній столична команда у минулому сезоні грала матчі Другої ліги України.

Раніше президент Української Асоціації футболу Андрій Павелко анонсував участь команди ЗСУ в чемпіонаті України з футболу.

«Впевнений, ідея, яка зараз є в УАФ, щоб у нашому футболі з наступного року в чемпіонаті України була команда ЗСУ. Впевнений, ми до цього прийдемо. Впевнений, ця команда буде найулюбленішою в Україні. Сорі, але ні Шахтар, ні Динамо, ні Дніпро не зможуть тягатися за вболівальниками з командою ЗСУ», – сказав Павелко.

Також український журналіст Віктор Вацко заявив, що, за його інформацією, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який є любителем футболу, підтримав ідею створення такої команди.

X