Стало відомо скільки отримає Аталанта за Малиновського: Тоттенхем дозволить італійцям заробити

Переглядів 11810
Євген Чепур Євген Чепур
6 голосів
Стало відомо скільки отримає Аталанта за Малиновського: Тоттенхем дозволить італійцям заробити
Руслан Малиновський. Фото: Аталанта
Півзахисник Аталанти Руслан Малиновський дедалі ближче до того, щоб змінити Серію А на АПЛ. Тоттенхем рішуче налаштований отримати українського футболіста.

Головний тренер Аталанти Джан П'єро Гасперіні ухвалив остаточне рішення попрощатися з Русланом Малиновським. У пресі навіть називалася сума у розмірі чотирьох мільйонів євро, які готова запропонувати Марсель.

Ще одним охочим забрати українця є Тоттенхем. «Шпори» цікавилися Русланом ще влітку і хочуть здійснити трансфер уже у січні. У переході зацікавлені головний тренер Антоніо Конте та спортивний директор Фабіо Паратічі.

Як пише La Gazzetta dello Sport, лондонці найближчими тижнями спробують переконати Аталанту, зробивши пропозицію, яка буде відповідати вимогам «богині» у розмірі не менше 15-18 мільйонів євро.

Джерело доповнює, що Марсель спробує взяти участь в аукціоні, але навряд чи зможе перебити пропозицію Тоттенхема. Зазначимо, що у 2019 році Малиновський переїхав до Італії з Генка за 13,6 мільйонів євро. Його контракт із «нерадзуррі» розрахований до 2024 року.

X