Статистика сьомого туру УПЛ: Динамо – найбільш дисциплінована команда, Шахтар здобув 660-ту перемогу

Переглядів 721
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Статистика сьомого туру УПЛ: Динамо – найбільш дисциплінована команда, Шахтар здобув 660-ту перемогу
Віталій Буяльський. Фото: Динамо Київ
Восьмий тур Української Прем’єр-ліги подарував багато емоцій та красивих матчів. Однак варто відзначити й статистичні показники чергового вікенду українського футболу.

Шахтар здобув 660 перемогу в чемпіонатах, в той час, як Динамо має 370 домашніх перемог в УПЛ.

770-й матч Чорноморця в УПЛ, у якому одесити здобули 180-ту домашню перемогу. Також львівський Рух перервав клубну рекордну безпрограшну серію в УПЛ, яка тривала дев’ять ігор: п’ять перемог та чотири нічиї.

Домашня без виграшної серії Дніпра-1 триває в УПЛ три гри (дві нічиї та поразка), що стало повторенням клубного рекорду, а ЛНЗ на своєму полі отримав перші очки в УПЛ.

Завершилися безгольові серії Олександрії, що тривала 373 хвилини та Колоса – 297. Безгольова серія Оболоні у чемпіонаті триває 277 хвилин. Програшна гостьова серія Вереса у чемпіонатах триває шість ігор.

Володимир Шаран біля керма різних клубів провів 258-й матч і вийшов на 8 місце у списку тренерів-гвардійців УПЛ, випередивши на одну гру Семена Альтмана.

Найбільш коректна команда Чемпіонату: Динамо (вісім жовтих карток + дві червоні) – 12 очок, найбільш недисциплінована: Чорноморець (24+3) – 30 очок.

300-й матч у складі Динамо у всіх турнірах провів Віталій Буяльський:

  • 193 – в УПЛ;
  • 21 – у Кубку;
  • 80 – у єврокубках;
  • шість – у Суперкубку.