Став відомий список претендентів на посаду наставника збірної Польщі: чи є прізвище Шевченка серед кандидатів?

Переглядів 619
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Став відомий список претендентів на посаду наставника збірної Польщі: чи є прізвище Шевченка серед кандидатів?
Андрій Шевченко. Фото: Google
Екс-тренер збірної України Андрій Шевченко не розглядається Польською футбольною спілкою (PZPN) як потенційний наступник Чеслав Міхневич.

Президент PZPN Цезарій Кулеша збирається запросити тренера, який має покращити імідж національної збірної та відновити довіру вболівальників.

За інформацією Weslo, у списку PZPN є тренери з багатими резюме. У шорт-листі поляків присутні тренери, які звернули увагу на ЧС-2022.

Серед потенційних претендентів можна побачити Ерве Ренара, який зі збірною Саудівської Аравії завдав єдиної поразки чемпіонам світу аргентинцям на Мундіалі, який відгримів у Катарі. Також роботу у збірній Польщі можуть отримати екс-наставник збірної Бельгії Роберто Мартінес та колишній коуч Швейцарії Володимир Петкович.

Нагадаємо, PZPN оголосив про розлучення з екс-тренером збірної Польщі Чеславом Міхневичем після ЧС-2022. "Кадра" під його керівництвом вийшла з групи з Мексикою, Саудівською Аравією та Аргентиною, набравши чотири очки. У 1/8 фіналу Польща поступившись майбутньому фіналісту Франції (1:3).

X