Став вільним агентом: відомий клуб не продовжив контракт з екс-зіркою Шахтаря

Переглядів 521
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Став вільним агентом: відомий клуб не продовжив контракт з екс-зіркою Шахтаря
Алекс Тейшейра. Фото: ФК Васку да Гама
Васку да Гама вирішив не продовжувати угоду з бразильським півзахисником Алексом Тейшейрою. Колишній гравець донецького Шахтаря отримав статус вільного агента.

Зірковий хавбек перейшов до бразильського клубу Васку да Гама влітку минулого року та підписав короткостроковий контракт, у якому було прописано опцію продовження.

Однак після закінчення терміну угоди наприкінці минулого року футболіст не прийняв умов, які йому запропонувало керівництво клубу, та отримав статус вільного агента, повідомляє видання Jornal O Dia.

Водночас, джерело відзначило, що Алекс Тейшейра може відновити переговори з Васку да Гама. Інтерес до футболіста також виявляють два інші бразильські клуби – Крузейро та Корінтіанс.

32-річний Тейшейра виступав за Шахтар з 2010 року по 2016 рік, після чого був проданий за рекордні 50 мільйонів євро в китайський Цзянсу Сунін.

У складі донецької команда Тейшейра провів 223 матчі, відзначившись 89 голами та 25 асистами. У сезоні 2014/2015 він став найкращим снайпером УПЛ, розділивши перше місце з Еріком Бікфалві (по 17 голів).

У першій половині 2021 року Алекс вже перебував у статусі вільного агента протягом більш як семи місяців.

У складі Васку да Гама гравець провів 15 матчів, забив два м'ячі та зробив одну результативну передачу.

X