«Стеля Йовічевича? Реал!»: ексзахисник Карпат розповів про інтриги у львівському клубі щодо нинішнього тренера Шахтаря

Переглядів 6669
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Стеля Йовічевича? Реал!»: ексзахисник Карпат розповів про інтриги у львівському клубі щодо нинішнього тренера Шахтаря
Ігор Йовічевич. Фото: ФК Шахтар
Український захисник болгарського Лудогорця Ігор Пластун розповів про роботу нинішнього головного тренера донецького Шахтаря Ігора Йовічевича на чолі львівських Карпат.

В ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» Ігор Пластун розкрив причини відходу Ігора Йовічевича з Карпат наприкінці 2015 року.

«Як завжди, у Карпатах були якісь змови. Деякі люди заважали працювати йому у Карпатах, бо не хотіли бачити у команді. Пам’ятаю, як підходили до футболістів за спиною тренера та налаштовували проти нього. Це було дуже необґрунтовано. Думаю, що Йовічевич усе це розумів, тому і пішов із команди».

Також ексзахисник Карпат додав, що Йовічевич заслужив стати головним тренером Шахтаря. 

«Думаю, що Йовічевич і без війни міг би очолити якийсь з українських грандів, аби демонстрував хороші результати у своїй минулій команді. Він зі своїми помічниками заслужив шанс попрацювати у команді рівня Шахтаря та зіграти у Лізі чемпіонів».

За словами Пластуна, нинішній тренер «гірників» мріє очолити Реал, за який виступав під час ігрової кар'єри. 

«Шахтар – це стеля для Йовічевича, як для тренера? Йому самому краще знати. Наскільки я його знаю, стелею для Йовічевича буде Реал. Бажаю йому цього досягти».

  • Йовічевич був головним тренером Карпат з червня 2014 року до грудня 2015 року. Влітку минулого року 49-річний хорватський фахівець очолив Шахтар.
  • Пластун захищав кольори львівської команди з 2012 по 2016 роки.
X