«Створили моменти, але не використали їх»: Ребров розповів, чого чекає від Ярмоленка та інших гравців Аль-Айну

Переглядів 784
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Створили моменти, але не використали їх»: Ребров розповів, чого чекає від Ярмоленка та інших гравців Аль-Айну
Сергій Ребров. Фото: Google
Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров розповів про підготовку до майбутнього виїзного матчу 13 туру чемпіонату ОАЕ з клубом Аль-Батаєх.

Напередодні поновлення чемпіонату ОАЕ Ребров заявив, що повертатися до офіційних матчів завжди не просто, тим більше, що деякі гравці пропустили тренування через поєдинки за національні збірні.

Проте український тренер наголосив, що всі футболісти розуміють важливість матчів у чемпіонаті.

«Гравці розуміють важливість матчів у змаганнях ліги, тому ми маємо зосередитись на кожному матчі окремо. Для мене не має значення, де проходитиме матч, вдома чи в гостях, бо я вірю у себе. Нам потрібно добре зіграти та набрати три очки».

За словами Реброва, у майбутньому поєдинку проти Аль-Батаєха його підопічним важливо використати свої моменти.

«Важливо зосередитись на справах нашої команди та скористатися тими гольовими моментами, які є у гравців, тому що в останньому матчі ми створили багато моментів, але не використали їх належним чином», – цитує Реброва прес-служба клубу.

Поєдинок Аль-Батаєх – Аль-Айн відбудеться 22 січня та розпочнеться о 18:00.

Аль-Айн пішов на паузу на сьомому місці у турнірній таблиці першості країни, маючи в активі 19 набраних очок після 12 зіграних поєдинків. Від лідера чемпіонату Аль-Шарджі команда відстає вже на сім очок.

Нагадаємо, що за Аль-Айн виступає український півзахисник Андрій Ярмоленко. У поточному сезоні 33-річний вінгер провів 13 матчів, у яких забив чотири м'ячі та зробив стільки ж результативних передач.

X