Супряга залишився без агента: джерело повідомило, хто має максимальні шанси на співпрацю з форвардом Динамо

Переглядів 1258
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Супряга залишився без агента: джерело повідомило, хто має максимальні шанси на співпрацю з форвардом Динамо
Владислав Супряга. Фото: ФК Динамо
Негаразди у житті гравця київського Динамо Владислава Супряги тривають. Форвард розірвав угоду з агентською компанією, яка кілька років представляла його інтереси.

Тепер – сам собі режисер. Колись суперперспективний, а нині багатьма забутий нападник київського Динамо Владислав Cупряга, вирішив не продовжувати контракт із агентською компанією GG11.

У гравця та його агентів різні погляди на подальший розвиток кар'єри. Такою є причина дострокового розірвання угоди. 

Надалі, з великою ймовірністю інтереси Супряги представлятиме ProStar – компанія одного з найвідоміших українських агентів Вадима Шаблія. Поінформував портал Sport.ua.

  • В сезоні 2022/2023 років Владислав Супряга в офіційних матчах участі не приймав. Лише одного разу він потрапив у заявку команди – на гру із Зорею 18 березня.
  • Гравець переніс операцію на спині, але так і не зміг повністю відновитися, через що 23-річному форварду знадобиться ще одне хірургічне втручання.
  • На початку березня футболіст потрапив у ДТП, але не цей інцидент став причиною проблем зі здоров'ям Супряги.
  • Після чотирьох зіграних матчів в новому сезоні УПЛ динамівці мають в активі дев’ять очок та посідають сьому сходинку в турнірній таблиці УПЛ.
  • Наступний поєдинок в українській Прем’єр-лізі Динамо проведе 23 вересня на виїзді проти черкаського ЛНЗ. Початок гри заплановано на 13:00.
  • В 1/8 фіналу Кубку України динамівці зустрінуться в столичному дербі з Оболонню. Поєдинок відбудеться 27 вересня.